Wij houden van lokale producten en in het bijzonder die Gelderland ons te bieden heeft. Mooie producten die een goede basis bieden voor onze keuken. Die basis gecombineerd met onze liefde voor de Franse keuken leveren verrassende smaken op. Alleen met de juiste leveranciers kunnen we dat bereiken. Het kunnen werken met lokale leveranciers vinden wij belangrijk. Want met dezelfde trots en ambachtelijkheid waarmee zij hun producten maken, proberen we elke dag originele recepten te ontwikkelen. Daarbij schuwen we zeker niet de vegetarische en veganistische keuken. Ook op dat gebied willen we verrassend en smakelijke gerechten leveren. We zorgen voor variatie en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten.

Bij een restaurant als Lavande horen niet alleen de mooie klassieke Franse wijnen maar ook de lokale wijnen. Wijn van Achterhoekse bodem van Wijngaard Montferland. Ook serveren wij regionale bieren en Nederlandse kruidenthee, gezaaid en geoogst langs de Nederlandse weilanden.

Onze passie is om het u te laten smaken. Als autodidacten hebben wij een extra drive om ons te bewijzen en het u op alle mogelijke manieren naar de zin te maken. We vinden het vooral belangrijk dat mensen zich in restaurant Lavande thuis voelen en genieten van mooie, simpele maaltijden, vol smaak. Gebracht op een huiselijke manier. Bon appetit.

Annette en Patricia